Pogoda Niegowa z serwisu
ZAREZERWUJ POKÓJ
Jura Krakowsko-Częstochowska. Czwartkowy wieczór. Skąpana w zachodzącym słońcu średniowieczna warownia – Królewski Zamek Bobolice.

U jej stóp legendarna Restauracja, a w jej wnętrzu elegancka sala pełna podekscytowanych Gości. Na ich oczach odbywa się prawdziwy spektakl kulinarny.

Buchające płomienie, zapach świeżo mielonych przypraw i mistrz sztuki kulinarnej zdradzający tajniki swojej pracy dopełniają całości widowiska. Efekt przerasta wyobrażenie zebranych. Na talerzach pojawiają się kolejne potrawy, a raczej precyzyjnie przygotowane dzieła sztuki. Poezja smaku i misterium aromatu.

Z a c i e k a w i o n y?

Przeżyj z nami niezwykłą kulinarną przygodę już w najbliższy czwartek, zwieńczeniem wieczoru będzie pełne emocji zwiedzanie Królewskiego Zamku Bobolice.


MENU


PRZYSTAWKA PIERWSZA
Chrupiąca sałatka z białych i zielonych  szparagów z żółtkiem confit w aromatach trufli

PRZYSTAWKA DRUGA
Grasica  cielęca  w pianie  z ziemniaków z karmelizowanymi  pistacjami

ZUPA
Krem z młodego selera z oliwą z raków

DANIE GŁÓWNE
Pieczony  Gołąb na puree z wędzonej  gruszki z chrupiącymi  listkami brukselki

DESER
Truskawkowa  granola z wanilią i sorbetem rabarbarowym


DODATKOWO
Pełne emocji wieczorne zwiedzanie komnat Królewskiego Zamku Bobolice


ZAPRASZAMY PO JURAJSKU W CZWARTEK O GODZINIE 18.00
Koszt za osobę: 90 PLN
Liczba miejsc ograniczona, zgłoszenia pod nr tel. +48 34 328 80 02


POBIERZ
Telefon: +48 34 328 80 02, +48 34 317 10 38E-mail: recepcja@hotelzamekbobolice.pl
REZERWUJ POKÓJ